Nya melerade bomullsgarner

Den stora garnflytten

Kaki har flyttat 1 trappa upp Kaki har flyttat tillbaka till gatuplan på Årevägen 74 igen.

Det  blev lite för trångt nere i källaren så nu har vi flyttat tillbaka till gatuplan där det är lätt att ta sig in med rullstol då man slipper trappor. Vi har utökat sortimentet eftersom många börjat sticka under pandemin. Det tycker vi är roligt.

Stickväggen

Massor av stickor och andra tillbehör som behövs till ditt handarbete

Vi väljer ofta för det är så bra kvalitet på dem, finns både i metall och bambu. Strumpstickor har vi i bambu (trög) och Tulip bambu (lite glattare) men även metall/aluminium. Förstås finns även både i bambu och metall. Tillbehören får vi inte glömma, de har blivit ett stort hjälpmedel när det gäller att hålla iordning på antal varv, antal maskor som har stickats. tex den och alla möjliga sorters

Garnväggarna

Alla väggar pryds nu av garner från hela världen

Jag väljer ut de garner jag själv gillar. Det betyder att jag inte har så mycket syntetgarn utan bara garner med naturmaterial i sig. En del strumpgarner har lite nylon med för att det det blir lite mer slitstarka strumpor då. Jag väljer även mina leverantörer själv, de som är noggranna med djurhållning, arbetsmoral och kvalitet på garnet. Det kommer nya garner och leverantörer hela tiden så häng med mig på Instagram och Facebook på @kakikatti så håller du dig uppdaterad på alla nya garner som dyker upp i Webshop och butiken i Åre.

Garn-Kit

Vår storsäljare genom åren är Garn-Kit med garn och mönster i fin pappersförpackning

Vi började med att paketera Åremössan som vi då hade i en tygkasse med mönster på mössan tryckt utanpå kassen, ett nystan Milano, ett par stickor 10,0mm, en stoppnål. Det var år 2008. 

Många år senare har vi utvecklat och förfinat paketeringen med brun papperskasse med bild på projektet utanpå, garn till projektet inuti tillsammans med mönster hur man gör, en hangtag med pris och kontaktuppgifter och är det ett Garn-Kit där vi själva har designat mönstret då följer en tyglapp med som man kan fästa på sitt färdiga projekt.

Fler mönster och tips från Kakibloggen

Fraktinfo

Ordrar över 700 kr är fraktfria.
Övriga kostar
59 kr Posten ospårbart
69 kr DHL service point
Varor under 500gram skickas som brev med posten. Varor som väger över 500gram skickas med DHL till din service point.
Varor till Finland och Danmark kostar 149:- och skickas med DHL.

Mer om Kaki

Kaki startades år 2000 av Katti Kinnander

Flera leverantörer av garn från hela världen

Ett stort antal GARN-KIT som blivit väldigt populärt 

Sticktillbehör i alla modeller 

Lager och butik i Åre

Kontakta oss

 0647-52280

 order@kaki.se

 Kaki AB, Årevägen 74, 837 52, Åre 

   

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Kaki AB  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart