Frakt från 59:-   |   Fraktfritt över 700:- (inom Sverige)   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Trygga betalningar

HEM / TILLBEHÖR

Tillbehör

Det finns många olika tillbehör som kan vara användbara när det gäller stickning och virkning. Här är några vanliga tillbehör:
Stickor och virknålar: De viktigaste verktygen för stickning och virkning är naturligtvis stickor och virknålar. Det finns olika storlekar och material att välja mellan beroende på vilken typ av garn och projekt du arbetar med.

Knappar är ett vanligt tillbehör som används i stickning för att fästa ihop plagg eller som dekorativa detaljer.

Band och tråd är kanske inte något som är ett måste inom stickning och virkning men ibland är det fint att dekorera en tröja med ett sidenband.

Maskmarkörer och stickmarkörer kan vara användbara för att hålla reda på början av varvet, placeringen av minskningar eller ökningar, eller andra mönsterändringar.

Du hittar även de vanligaste sybehören som tex synålar både för hand och för symaskin, knappnålar, tryckknappar, blixtlås för stickade plagg, laglappar och mycket mer.

Om du vill köpa ett presentkort för att ge bort till någon som uppskattar hantverk så finns det olika valörer att beställa. Presentkortet kan sedan användas av mottagaren i butiken i Åre eller som betalsätt i webshopen.

Tillbehör inom hantverk

Det finns oändligt många tillbehör inom hantverk och du hittar de vanligaste verktygen du behöver hos oss.

Sytillbehör: Det finns en mängd olika sytillbehör som kan vara användbara vid sömnad. Det inkluderar nålar av olika storlekar, säkerhetsnålar för att fästa tyget, nåldynor för att förvara nålar säkert, nålträdare för att trä i tråden genom nålens öga, fingerborgar för att skydda fingrarna vid handsömnad, stoppnål för att försegla trådändar och verktyg för att ta bort sömmar.

Sytråd är en viktig komponent inom sömnad. Det finns olika typer av sytråd som passar olika material och ändamål. Du kan välja tråd i olika färger för att matcha eller kontrastera med ditt tyg.

Måttband: Ett måttband är viktigt för att mäta tyg, garn eller andra material. Det används för att säkerställa korrekta mått och storlekar i ditt hantverksprojekt.

Saxar: Det finns olika typer av saxar som används inom hantverk. En vanlig allroundsax fungerar bra för att klippa tyg och garn. Det kan också vara bra att ha en liten trådsax till hands för att klippa trådar och garnändar.

Knappar och spännen: Om du syr kläder eller accessoarer kan knappar, spännen och kardborreband vara användbara för att avsluta och stänga dina projekt.

Satinband kan användas för att dekorera kläder, accessoarer, heminredning och hantverksprojekt. Det kan användas för att göra rosetter, knytas runt halsen på klänningar, eller för att skapa dekorativa detaljer på tyget. Kantning och avslutning: Satinband kan användas för att kanta eller binda kanterna på tygprojekt. Det ger en elegant och polerad finish och kan användas för att dölja råa eller ojämna kanter. Presentinslagning: Satinband är populärt för att slå in presenter. Det kan användas för att göra vackra rosetter eller för att fästa presentpapper.
Både satinband och bomullsband finns i olika bredder och färger för att passa olika projekt och stilar. Valet av vilket band du använder beror på din specifika designvision och det önskade resultatet.

Det finns olika typer av knappar som kan användas till stickning, inklusive träknappar, metallknappar och pärlemorknappar.
Träknappar är tillverkade av trä och kan vara i olika former, storlekar och färger. De ger en naturlig och rustik touch till dina stickprojekt och fungerar bra på plagg som har ett mer avslappnat eller bohemiskt utseende.
Metallknappar kan vara tillverkade av olika metaller som mässing, nickel, rostfritt stål eller koppar. Dessa knappar kan vara enkla och minimalistiska eller ha mer detaljerade mönster och dekorativa inslag. Metallknappar ger en modern och elegant touch till dina stickade plagg. 
Pärlemorknappar är tillverkade av pärlemor eller andra material som ger en liknande glänsande och färgstark effekt. De har en elegant och tidlös känsla och kan vara ett populärt val för mer formella stickade plagg eller tillbehör. Valet av knappar beror på dina personliga preferenser och det utseende du vill uppnå med ditt stickprojekt. Du kan också överväga faktorer som storlek, vikt och hur knapparna kommer att fästas på plagget, antingen genom att sy dem eller använda speciella sticktekniker som knapphål eller knappband.

Fraktinfo

Ordrar över 700 kr är fraktfria.
Övriga kostar
59 kr Posten ospårbart
69 kr DHL service point
Varor under 500gram skickas som brev med posten. Varor som väger över 500gram skickas med DHL till din service point.
Varor till Finland och Danmark kostar 149:- och skickas med DHL.

Mer om Kaki

Kaki startades år 2000 av Katti Kinnander

Flera leverantörer av garn från hela världen

Ett stort antal GARN-KIT som blivit väldigt populärt 

Sticktillbehör i alla modeller 

Lager och butik i Åre

Kontakta oss

 0647-52280

 order@kaki.se

 Kaki AB, Årevägen 74, 837 52, Åre 

   

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Kaki AB  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart