Om KAKI

Kaki är en garnbutik som finns i Åre men även online. 
I det breda sortimentet hittar du kvalitetsgarner och alla tillbehör som behövs för att sticka och virka. Du hittar mönster och inspiration till ditt nästa stick eller virkprojekt. 

Kaki´s specialitet är Garn-Kit där garn och mönster förpackas i fin pappförpackning med bild på det aktuella projektet på framsidan. Garn-Kitten är en populär present att ge till någon som uppskattar hantverk.

HEM / OM KAKI

HEM / OM KAKI

KAKI startade år 2000

Kaki startade år 2000 av Katti Kinnander. Det skulle vara ett sabbatsår då jag bara skulle syssla med min hobby efter många år i restaurangbranschen.

Jag hyrde in mig i en källare med solarium och växlade 10-kronor samtidigt som jag stickade mössor på stickmaskin. De brunbrända kunderna såg mina mössor med stjärnor och beställde sin egen unika färgkombination.
Ryktet spred sig till en butik i Åre och de första åren stickade jag mössor till många butiker i Europa. 

Garnhyllorna och sortimentet fylldes på och snart behövde jag en större lokal. Efter ett antal flytt till olika lokaler i Åre by så har KAKI nu varit i samma lokal på Årevägen 74 sedan 2010 och stickmaskinen står på samma ställe i källaren igen.

Det sortiment som nu finns är noga utvalt för att passa mina kunders och min egen önskan att ha bra kvalitet och omtanke vid framställan på de garner och mönster jag nu har i både webshop och butiken i Åre.

Lyxigt garn från en av Sveriges främsta garnbutiker i Åre

I den pittoreska byn Åre, omgiven av majestätiska fjäll och gnistrande snö, finner man inte bara en världsberömd skidort utan även en pärla för alla garnälskare - en av Sveriges bästa garnbutiker. Med en unik kombination av tradition och innovation erbjuder denna butik en oslagbar upplevelse för dem som söker garn av högsta kvalitet.

En historia av hantverk och kvalitet

Garnbutiken i Åre är inte bara en affärsplats, utan en plats där traditionellt hantverk möter moderna trender. Grundad för flera decennier sedan av en passionerad garnentusiast, har butiken vuxit och blomstrat genom åren och har blivit en destination för både lokalbefolkning och turister som söker det bästa inom garn och stickning.

Ett brett utbud för alla projekt

Oavsett om du är en erfaren stickare eller nybörjare finns det något för alla i denna butik. Med ett brett utbud av garn i olika färger, tjocklekar och material kan du hitta det perfekta garnet för ditt nästa projekt, vare sig det är en mysig tröja, en elegant sjal eller ett par varma vantar.

Garn av högsta kvalitet

Det som verkligen skiljer denna garnbutik från andra är dess fokus på kvalitet. Här hittar du internationellt erkända varumärken som är kända för sin överlägsna kvalitet och hållbarhet. Varje nystan är noggrant utvalt för dess mjukhet, hållbarhet och färgäkthet, vilket garanterar att dina stickprojekt blir både vackra och långlivade.

En upplevelse utöver det vanliga

Att besöka garnbutiken i Åre är inte bara en shoppingupplevelse, det är en resa genom garnets underbara värld. Vänlig och kunnig personal står alltid redo att ge råd och inspiration, oavsett om du behöver hjälp att välja rätt garn till ditt projekt eller om du vill lära dig en ny stickteknik. Dessutom arrangerar butiken regelbundet workshops och evenemang där du kan träffa andra garnentusiaster och dela dina erfarenheter.

Ett hållbart val

För många är garnhandarbete inte bara en hobby utan även ett sätt att leva mer hållbart. Garnbutiken i Åre är stolt över sitt engagemang för hållbarhet och strävar alltid efter att erbjuda ett hållbart och miljövänligt sortiment till sina kunder.

I hjärtat av Åre, bland de majestätiska fjällen och den gnistrande snön, finns en av Sveriges bästa garnbutiker. Med sitt fokus på kvalitet, tradition och hållbarhet erbjuder denna butik en oslagbar upplevelse för alla garnälskare. Oavsett om du är en erfaren stickare eller nybörjare kommer du att bli förtrollad av det fantastiska utbudet av garn och den varma atmosfären som råder här. Besök garnbutiken i Åre och låt dig inspireras av garnets underbara värld!

Fraktinfo

Ordrar över 700 kr är fraktfria.
Övriga kostar
59 kr Posten ospårbart
69 kr DHL service point
Varor under 500gram skickas som brev med posten. Varor som väger över 500gram skickas med DHL till din service point.
Varor till Finland och Danmark kostar 149:- och skickas med DHL.

Mer om Kaki

Kaki startades år 2000 av Katti Kinnander

Flera leverantörer av garn från hela världen

Ett stort antal GARN-KIT som blivit väldigt populärt 

Sticktillbehör i alla modeller 

Lager och butik i Åre

Kontakta oss

 0647-52280

 order@kaki.se

 Kaki AB, Årevägen 74, 837 52, Åre 

   

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Kaki AB  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart