Frakt från 59:-   |   Fraktfritt över 700:- (inom Sverige)   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Trygga betalningar

HEM / GARN / Garnkvalitet / Strumpgarn / Crazy Zauberball / Crazy Zauberball 2546 warm botanic garden

Schoppel-Wolle's Crazy Zauberball är ett spännande garn med sina färgförändringar och mjuka känsla. Det är väldigt mångsidigt och kan användas till en mängd olika stickprojekt. 

Här är några exempel:
Sockor: Crazy Zauberball är populärt för att sticka sockor på grund av dess färgvariationer och slitstyrka. Du kan använda en enkel sockmönster för att visa upp garnets färgskiftningar. 
Sjalar och halsdukar: Det långa färgförloppet gör att sjalar och halsdukar blir intressanta och unika. Du kan välja mellan olika mönster, från enkla rätstickade eller virkade mönster till mer avancerade spetsmönster.
Fingervantar och handledsvärmare: För mindre projekt kan du överväga att sticka fingervantar eller handledsvärmare. Det är ett bra sätt att använda upp mindre mängder garn och njuta av dess färgskiftningar.
Mössor: Sticka en färgglad mössa med Crazy Zauberball. Du kan välja mellan olika mönster och stilar, från enkla ribbstickade mössor till mer komplexa mönster.
Babykläder: Crazy Zauberball är också lämpligt för att sticka babykläder, som tröjor, byxor eller filtar. Det är mjukt och behagligt för känslig hud och de färgglada variationerna gör det roligt för barn.
Filtar och överkast: Om du har tillräckligt med garn kan du också överväga att sticka en filt eller överkast.  Det långa färgförloppet ger en intressant dimension till större projekt. 

Oavsett vad du väljer att sticka med Crazy Zauberball, kommer dess unika färgvariationer säkert att ge ditt projekt en extra touch! 

Material: 75% ull, 25% polyamid Vikt/Längd: 100 gr = 420 meter Stickor: 2,5 - 3,0 Stickfasthet: 30 maskor = 10cm Tvättråd: 40° maskin

Markera koden nedan, kopiera och klistra in på din blogg.

EAN 4250331338761

Relaterade produkter

 

Fraktinfo

Ordrar över 700 kr är fraktfria.
Övriga kostar
59 kr Posten ospårbart
69 kr DHL service point
Varor under 500gram skickas som brev med posten. Varor som väger över 500gram skickas med DHL till din service point.
Varor till Finland och Danmark kostar 149:- och skickas med DHL.

Mer om Kaki

Kaki startades år 2000 av Katti Kinnander

Flera leverantörer av garn från hela världen

Ett stort antal GARN-KIT som blivit väldigt populärt 

Sticktillbehör i alla modeller 

Lager och butik i Åre

Kontakta oss

 0647-52280

 order@kaki.se

 Kaki AB, Årevägen 74, 837 52, Åre 

   

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Kaki AB  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart