Frakt från 59:-   |   Fraktfritt över 700:- (inom Sverige)   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Trygga betalningar

HEM / TILLBEHÖR / Knappar

Knappar

Knappar är ett viktigt tillbehör till stickade plagg eftersom de inte bara gör det enklare att öppna och stänga plagget, utan kan också användas för att lägga till en dekorativ touch till det färdiga arbetet. När du väljer knappar till ditt stickade plagg, är det viktigt att tänka på storlek, form, färg och material.

Storlek: Knappens storlek bör matcha storleken på öglorna som du har stickat. Om knappen är för stor eller för liten kan det påverka hur bra den sitter fast och hur bra den ser ut på plagget. Form: Knappar finns i olika former, inklusive rund, oval, fyrkantig och hjärtformad. Det är viktigt att välja en form som kompletterar det stickade plagget. 
Färg: Knappens färg bör matcha eller kontrastera med färgen på det stickade plagget. Om du väljer en knapp som matchar färgen på plagget kan det bidra till en enhetlig och harmonisk look, medan en kontrasterande knapp kan lägga till en touch av färg och intresse.
Material: Knappar kan tillverkas av olika material, inklusive plast, trä, metall och porslin. Valet av material kan påverka utseendet på det färdiga arbetet, samt hur väl knappen sitter fast och håller över tid. När du syr på knappar på ditt stickade plagg är det viktigt att använda en tråd som matchar både knappens och plaggets färg, samt att sy fast knappen ordentligt för att säkerställa att den sitter fast och håller länge.

Fraktinfo

Ordrar över 700 kr är fraktfria.
Övriga kostar
59 kr Posten ospårbart
69 kr DHL service point
Varor under 500gram skickas som brev med posten. Varor som väger över 500gram skickas med DHL till din service point.
Varor till Finland och Danmark kostar 149:- och skickas med DHL.

Mer om Kaki

Kaki startades år 2000 av Katti Kinnander

Flera leverantörer av garn från hela världen

Ett stort antal GARN-KIT som blivit väldigt populärt 

Sticktillbehör i alla modeller 

Lager och butik i Åre

Kontakta oss

 0647-52280

 order@kaki.se

 Kaki AB, Årevägen 74, 837 52, Åre 

   

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Kaki AB  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart