Frakt från 59:-   |   Fraktfritt över 700:- (inom Sverige)   |   Vi skickar inom 1-2 dagar   |   Trygga betalningar

HEM / MÖNSTER / PetiteKnit

Mönster från PetiteKnit

Populär designer som gör stickbeskrivningar till baby, barn och vuxna.  PetiteKnit är en dansk designer som fokuserar på stickmönster. Hon är känd för sina moderna och stilrena designmönster för stickning. 

Alla mönster vi säljer här är översatta till svenska.

Ofta stickas tröjorna uppifrån och ner, det gör att du kan prova tröjan under stickningens gång för att få perfekt längd för är och bål.
Tröjorna stickas med 1 eller flera trådar samtidigt, och även om vi inte har alla garner de använder så finns alltid ett alternativ. Kolla bara stickfastheten så hittar du alternativa garner.

Mönster från PetiteKnit säljer vi endast som pappersmönster och vi skickar i ett brev om man bara köper mönstret och portokostnaden justerar vi till postens brevporto.

Designade Stickmönster från PetiteKnit

Du hittar allt från baby, barn, dam och herrmönster i olika svårighetsgrader.

PetiteKnits specialitet ligger ofta inom minimalistiska och moderna stickdesigner. Hon skapar mönster för kläder och accessoarer, och många av hennes skapelser har en tidlös och stilren estetik. Det inkluderar ofta enkla silhuetter och rena linjer, vilket gör hennes mönster populära bland dem som gillar modern stickning. Hon har också en förmåga att göra komplicerade tekniker tillgängliga för stickare med olika erfarenhetsnivåer.

Stickmönster för handarbete

Mette Vendelboe Okkels, även känd som PetiteKnit, startade sin verksamhet som designer av stickmönster efter att ha upptäckt sin passion för handarbete, speciellt stickning och virkning. Hon började skapa och publicera sina egna mönster online, och de fick snabbt popularitet på grund av deras moderna och stilrena estetik.

Hennes enkla och eleganta mönster tilltalade många stickare och virkare, och detta bidrog till att etablera henne som en framstående designer inom handarbetsvärlden. Genom att dela sina mönster och projekt på olika plattformar, som sociala medier och sin egen webbplats, byggde hon upp en dedikerad följarskara.
Mette Vendelboe Okkels framgång som PetiteKnit visar hur en passion för handarbete och en talang för design kan leda till att skapa och växa inom den kreativa gemenskapen.

Fraktinfo

Ordrar över 700 kr är fraktfria.
Övriga kostar
59 kr Posten ospårbart
69 kr DHL service point
Varor under 500gram skickas som brev med posten. Varor som väger över 500gram skickas med DHL till din service point.
Varor till Finland och Danmark kostar 149:- och skickas med DHL.

Mer om Kaki

Kaki startades år 2000 av Katti Kinnander

Flera leverantörer av garn från hela världen

Ett stort antal GARN-KIT som blivit väldigt populärt 

Sticktillbehör i alla modeller 

Lager och butik i Åre

Kontakta oss

 0647-52280

 order@kaki.se

 Kaki AB, Årevägen 74, 837 52, Åre 

   

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Kaki AB  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart